вівторок, 4 липня 2017 р.

Поспішаємо у бібліотеку

У межах інтелектуально-спортивного треку «Позмагайся з вітром, або Велоподорож із детективним присмаком» у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів пройшла велика прогулянка «І у холод, і у спеку їду я в бібліотеку!».

Існує давнє прислів’я «Усі дороги ведуть до Риму». Дуже хочеться вірити у те, що для молодших школярів Рим – це бібліотека, тож давайте дослідимо, яким чином малюки потрапляють до нашої книгозбірні.

 Хтось іде неквапом пішки, комусь поталанило примчати на машині або долетіти на самокаті, велосипеді чи навіть роликах, комусь - дитячий візочок у пригоді став, а ще - можна приїхати у тата «на баранці», а також на маминих лагідних ручках. 
І хоча транспортний засіб безпосередньо не впливає на читання книг, та все ж робить шлях до бібліотеки легким, веселим та приємним.
 
Що ж, наші маленькі розумники і розумниці, приходьте, приїжджайте, прибігайте до нас якнайскоріше! На вас чекають найчемніші та найвихованіші бібліотекарі, які допоможуть вам віднайти найцікавішу у світі книгу!

Немає коментарів:

Дописати коментар