середу, 26 липня 2017 р.

І знову йдемо у гості в "Лісовий берег"

     Одного сонячного спекотного дня бібліотекарі відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів знову завітали у гості до оздоровчого табору «Лісовий берег». Цього разу разом із бібліотекарями до діток прийшла молода житомирська письменниця, авторка багатьох книжечок для дітей, Світлана Соболевська.
    Така подія неабияк сколихнула увесь табір, бо ж не кожного дня діти зустрічаються із «живим» письменником, отож три загони зібрались у святково прикрашеній актовій залі. Розпочали захід бібліотекарі, які разом із дітьми гучно скандували гасла про книгу і читання: «Літо, книга, діти – будемо радіти», «Будемо усі читати і розумними зростати!» та інші, а далі - цікаве віршування, незвичайні загадки та головоломки, словом - усе те, що допомагає налаштувати публіку на сприйняття необхідної інформації.
    Пані Світлана одразу ж привернула увагу глядачів надзвичайно динамічною подачею своїх творів: віршик про зарядку здорово зарядив дітей енергією, адже довелося виконувати усі рухи, описані у поезії. Дуже сподобались дітям віршики-пісеньки про нотки, які співав хором увесь зал, а ще - про розкішну природу, про улюбленців, які живуть поряд, та ще багато-багато цікавого та корисного почули та побачили малюки. 

    Найактивнішим шанувальникам дістались подарунки – книжечки від автора з незвичайними автографами – віршиками про улюблену тваринку.
    P. S. Що може бути кращим за людське спілкування, мабуть, тільки спілкування із цікавими людьми, тож і назву події дали відповідну - школа спілкування «Літературна мапа Житомирщини»Захід пройшов у межах роботи літнього бібліотабору «Сонечко» та краєзнавчого проекту МАК.

Немає коментарів:

Дописати коментар