вівторок, 1 серпня 2017 р.

Малюнок кольоровий - настрій веселковий!

     На час літніх канікул читальна зала відділу обслуговування перетворилась на творчу майстерню літнього бібліотабору «Сонечко», у якій діти мають можливість необмеженого спілкування з книгою: читати захопливі оповідання та вірші, гортати дивовижні журнали, робити незвичайні поробки: малювати, ліпити, а отже, розвивати та демонструвати свої творчі здібності усім читачам нашої бібліотеки.
     До нашого бібліотабору прийшли дві гарненькі дівчинки, другокласниці школи «Сяйво» Яворські Ольга та Олександра і принесли свої роботи – незвичайної краси малюнки, які вразили усіх своєю майстерністю та яскравими кольоровою гамою. Негайно у читальній залі була створена райдуга творчості (виставка) «Наше дитинство». Милуватися малюнками можна буде аж до кінця серпня. Ми дуже вдячні дівчаткам за атмосферу творчості та доброти у нашому бібліотаборі, яку створили діти. В оточенні такої краси хочеться і самому створювати неймовірні речі.
     До речі, у відділі абонементу організована літня книжкова виставка-пропозиція «У подорож з книгою», яка демонструє найцікавіші книги, які можна взяти з собою у мандри.

Немає коментарів:

Дописати коментар