пʼятницю, 22 грудня 2017 р.

Падав сніг на поріг

Для найменшеньких читачиків нашої бібліотеки у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів до Дня Святого Миколая та новорічних свят пройшов новорічний бібліогармидер «Падав сніг на поріг».
На свято завітали учні других класів ЗОШ № 21 та ліцею № 25, які стали свідками казкового новорічного дійства. Снігова завірюха похазяйнувала не тільки на вулиці, а й у бібліотеці: усі герої казок переплутались і заблукали у снігових заметах. Першою на вогник прийшла погрітися коза Мокрина.
За те, що діти пустили її до себе на свято, вона розказала казку.
Потім придибуляли змоклі і змерзлі свинка Пеппа та лиска Аліса, які теж розважили діток загадками та іграми.
А коли всі нагрілися і зрозуміли, що ніякий хижий звір не проникне на свято, тут же разом із Ялинкою взялися грати у сніжки.
Радість та веселий дитячий сміх увірвалися у бібліотеку і вмить вона перетворилася на Країну Щасливих Маленьких Пустунів. Казкові герої і собі не відставали, адже у своїй казці не дуже й попустуєш, мусиш серйозно виконувати свою роль. А тут така нагода!
Задоволені, трохи зморені новорічними пустощами, але з піднесеним настроєм і святковими подарунками малюки повертались до школи. Сподіваємося, що новорічне свято у бібліотеці надовго залишиться у пам’яті, як приємний спогад про безтурботне дитинство.

Немає коментарів:

Дописати коментар