вівторок, 19 грудня 2017 р.

Як копійка ведеться, то й добре живеться

«Money makes the world go around», - ще у 1972 році співала знаменита американська акторка Лайза Мінеллі, яка зіграла головну роль в оскароносному фільмі «Кабаре». «Як погано, коли ти бідний і у тебе нема що їсти, коли голод стукає до тебе у вікно, тоді любов вилітає у двері», - ось приблизно про це співає героїня. І вона має рацію. Не позаздриш бідній людині, адже вона позбавлена багатьох елементарних речей, без яких вона не живе, а животіє. Так, гроші - не найголовніша річ у житті, однак і без них не можна. Тому, як правильно ставитись до грошей, як їх заробити та раціонально використовувати, потрібно вчити ще з дитинства.
Отож, у бібліотеці 11-17 грудня тривав Тиждень фінансової грамотності, у межах якого були проведені заходи також і для найменших читачів:
виставка малюнків «Мої веселі гроші»;
фінансовий міні-лекторій «Уроки тітоньки Сови»;
квест «Читай, знай, гроші заробляй»
.
Протягом тижня юні фінансисти дізнавались багато корисної та цікавої інформації про гроші, виплескували свої фінансові фантазії на папір, дивились тематичні мультфільми, грали у гру-квест, у якій команди за кожну правильну відповідь заробляли банкноти, а команда-переможець отримала приз – книги та гру.

Немає коментарів:

Дописати коментар