четвер, 22 червня 2017 р.

Червень - місяць-трудівник

     Швидко спливає час, і ось – вже майже закінчився перший місяць літа, тож і наша робота з пришкільними таборами у червні теж завершується. Якою вона була? Цікавою, насиченою, змістовною, як для маленьких читайликів, так і для бібліотекарів, які працювали з дітьми.
     Цей місяць виявився багатим на нових читачів, які завітали до нас вперше на екскурсію, та згодом стали частими відвідувачами нашої книгозбірні. Сподіваємося, що заходи за Літньою програмою читання «Хай сонечко всміхається, хай літо не кінчається» відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів, сподобались і дітям, і вихователям, тож наступного року багато загонів пришкільних таборів прийдуть до нас знову, щоб долучитися до живого спілкування з книгою.
     Надзвичайно запам’яталась невгамовним читайликам гра-асоціація «Уяви собі казку» біля
книжкової виставки-дивини «Чарівна казочка під парасолькою сховалася». Кожен колір веселкової парасольки діти асоціювали з казкою, яку вони знають, та цікаво обґрунтовували свої відповіді. Гра виявила, наскільки чудові фантазери наші діти, як багато казок вони знають, і як весело гратись усім разом!
     На цьому робота з літніми таборами не завершується, адже попереду липень і серпень, а ще - багато допитливих дітей, які чекають на нові зустрічі з книгою.

Немає коментарів:

Дописати коментар