четвер, 28 квітня 2016 р.

Корисні уроки безпеки для малюків

   Чи часто ми замислюємося над тим, яких правил елементарної безпеки треба навчити дитину, щоб вона не потрапила в біду, коли батьків немає поруч? Мабуть, не дуже. Ми розмовляємо з дитиною про це тоді, коли виникає у цьому необхідність. Та й то поспіхом, "нашвидкуруч", бо ж завжди зайняті, заклопотані буденними справами. Але насправді немає нічого важливішого, ніж  здоров'я та безпека наших дітей.
   У межах програми "Це моя Україна - це моя Батьківщина" та на допомогу шкільній програмі у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів розпочався цикл  бібліозанять  з основ безпеки  життєдіяльності дитини "Корисні уроки безпеки для слухняних хлопчиків та дівчаток. Мінна загроза", який проводить співробітник данської компанії, волонтер, військовий капелан Костянтин Тарабукін.
   На бібліозанятті третьокласники СЗОШ №12 дізнались, як поводитись та що робити, коли бачиш незнайомі предмети в приміщенні чи на вулиці, чи можна підбирати такі речі, якими б привабливими вони не були, і куди телефонувати у такій ситуації.
Отож, після занятття школярі скандували:
 "Це повинен знати кожен: 
І дорослий, і дитина,
 Підбирати незнайомі речі
Небезпечно для людини! 

Немає коментарів:

Дописати коментар