пʼятницю, 28 квітня 2017 р.

Бібліотека + дитячий садок = успішне партнерство

   Нещодавно мали велику приємність – на запрошення керівництва та вихователів дитячого садочка № 40 побували у гостях у наших давніх партнерів та привітали їх із Днем відкритих дверей. Прийшли, звичайно, як і личить справжнім бібліотекарям, із Книгою та своїм баченням, яка література для дітей є помічною у вихованні дошкільника та що пропонують сучасні видавництва дитині для її розвитку, яким чином сьогодні дорослим, батькам та вихователям, орієнтуватися у величезному розмаїтті книжкової продукції.
Назвали ми свій візит до дитячого садочка так: панорама порад для вихователів та батьків «Спілкуємося зі своєю дитиною». Але, як відомо, найкращий порадник – це книга, у якій автор на яскравому прикладі, дуже зрозуміло пояснює, як вирішити ту чи іншу проблему. Саме такі книжечки і презентували на загал. Доволі багато інших цікавих видань взяли із собою до дитсадка бібліотекарі. Не обійшли увагою також книжечки відомої житомирської письменниці Марії Пономаренко, короткі оповідання якої є надзвичайно добрими та повчальними. Тож такі книги як «Живи, зайченятко», «Під блакитною парасолькою», «Сонячні зайчики» повинні бути на столі у кожного вихователя та вчителя початкових класів.
 Приємна доброзичлива атмосфера заходу сприяла відвертому невимушеному спілкуванню бібліотекарів та вихователів дитсадочка.
   P. S. Ми завжди дуже радіємо, коли бібліотечний фонд поповнюється новенькими сучасними книжками – яскравими, привабливими, які хочеться потримати в руках, переглянути малюнки та дізнатися, що ж там написано! Є чим здивувати наших маленьких читачів, їхніх батьків та усіх дорослих, які приходять у бібліотеку за мудрою порадою Книги!

Після заходу переліком використаної літератури зацікавились у методичному кабінеті. Тож негайно надішлемо електронною поштою.

Немає коментарів:

Дописати коментар