четвер, 26 січня 2017 р.

Вінні Пуха знають всі: і дорослі, і малі

     2017 рік надзвичайно багатий на ювілеї зарубіжних дитячих письменників. Нещодавно, а саме 18 січня, виповнилося 135 років відомому англійському письменникові, авторові славнозвісної книги «Вінні Пух та всі-всі-всі» Алану А. Мілну. Вже більше 90 років діти усього світу захоплюються читанням неймовірних пригод про  дотепного, винахідливого, веселого і дуже симпатичного ведмедика Вінні Пуха та його вірних друзів.

Незважаючи на поважний вік, і до сьогодні книга користується шаленою популярністю серед читачів-дітей та приваблює не тільки захопливим змістом, але й гарним художнім та поліграфічним оформленням. 

   Наші читачі, учні 3-х та 4-х класів, теж мали можливість познайомитись із цією чудовою книгою, побувавши на літературно-казковій мандрівці «Вінні Пуха знають всі: і дорослі, і малі».
Діти залюбки слухали виразне читання бібліотекаря, з маленьких уривочків книги вийшла захоплива розповідь-знайомство з мешканцями Стоакрового лісу: веселим Поросятком, сумним Осликом, мудрою Совою, фантазером Тигрою та Крістофером Робіном, 6-річним хлопчиком, сином А. Мілна, який теж є одним із героїв книги. Веселого настрою дітям додала сучасна пісня про Вінні Пуха, яка прозвучала на початку заходу, як пісня-загадка.

Немає коментарів:

Дописати коментар