понеділок, 28 листопада 2016 р.

Знайомимося з роботою банку



   Здавалося б, що спільного між банком та бібліотекою. Виявляється, є дещо. Маленькі читачі відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1- 4 класів, які брали участь у грі-квесті "Читай! Грай! Гроші вигравай!" (у межах Міжнародного тижня фінансової грамотності) мали унікальну можливість побувати в одній з найбільших фінансових установ України – Приватбанку та побачити його роботу з середини.
  Працівники провели дітям оглядову екскурсію, показали, як працює установа: вони побували у приміщенні касира, куди доступ звичайним клієнтам заборонений, у навчальній кімнаті, в якій тренують новачків проводити банківські операції, показали термінали та навчили з ними працювати. Крім того кожна дитина мала можливість побути у ролі клієнта та отримати банківську послугу. А для того, щоб клієнтові сподобалось у банку, працівників навчають правил ввічливої поведінки, дотримання яких для кожного є обов’язковим.
  Наприкінці екскурсії кожен маленький «клієнт» особисто отримав сертифікат, який засвідчує його участь у заході.
   Цікаво, коли у малюків запитали, що їм найбільше запам’яталось, вони відповіли: «Потрібно посміхатись, бути чемним та ввічливим до людей, уважно слухати людину».
Насправді, маленькі діти зрозуміли найважливіше!Дивіться відеозвіт з екскурсії.

Немає коментарів:

Дописати коментар