суботу, 26 листопада 2016 р.

Вчимося заробляти гроші

   У межах Міжнародного тижня фінансової грамотності в м. Житомирі у читальному залі бібліотеки пройшла гра-квест «Читай! Знай! Гроші вигравай!» для учнів третіх класів житомирських шкіл.

   
   Діти виявили наполегливість та кмітливість у вирішенні складних фінансових завдань. По-перше, треба було знайти інформацію про гроші у різноманітних книжкових виданнях: довідкових, художніх, науково-популярних тощо. По-друге, - доповнити українські народні прислів’я на дану тематику та, насамкінець, вгадати мультфільми, у яких йдеться про гроші, використавши фрагмент як підказку. За кожну правильну відповідь учасники отримували винагороду у вигляді грошових купюр різних країн світу.
    Усі команди справились із завданнями на «відмінно». А конкурс капітанів виявив справжнього переможця квесту. Нагорода найкращим – солодощі, які так полюбляють усі діти!

   А ще своє відношення до грошей маленькі читачі виразили у малюнках, які вони намалювали напередодні. Усі "творчі доробки" юних фінансистів взяли участь у конкурсі-виставці.
  Інформацію про нагородження переможців конкурсу дитячих малюнків читайте на сайті бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар