четвер, 6 жовтня 2016 р.

"Дзвіночку" - 85!

     У Всеукраїнського журналу для дітей "Дзвіночок" - ювілей, 85 років! Не кожне українське дитяче видання може похвалитися таким довготривалим перебуванням на видавничому ринку України. Беззаперечно, велика заслуга у цьому головного редактора, Лесі Пилип'юк-Диркавець, яка очолює видання вже протягом багатьох років, та усього колективу загалом. Ретельно вивчаючи смаки та вподобання маленьких читачів, працівники редакції журналу перетворили "Дзвіночок" на один з найулюбленіших дитячих видань в Україні.

   
Відділ обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів Житомирської обласної бібліотеки для дітей приєднується до святкових побажань багатомільйонної армії шанувальників улюбленого журналу та додає вітання від читайликів нашої бібліотеки, учнів ГПД СЗОШ № 12 імені С. Ковальчука.

   Бібліопривітання "З Днем народження "Дзвіночку"!" - так називався захід, на який завітали діти. До святкових поздоровлень долучилась відома житомирська дитяча письменниця Марія Пономаренко, яка розповіла дітям про історію створення дитячого видання та його головну редакторку, письменницю Лесю Пилип’юк-Диркавець.
  Несподіваним сюрпризом для дітей, бібіліотекарів та самої Марії Пономаренко виявився телефонний дзвінок, який залунав посеред заходу: телефонувала пані головна редакторка. Діти привітали улюблений журнал з ювілеєм гучним «Вітаємо!».

Немає коментарів:

Дописати коментар