середу, 4 березня 2015 р.

Ювілейне свято Марії Пономаренко

Марія Пономаренко разом з онучкою Даринкою
 в Житомирській обласній бібліотеці для дітей
     Дуже скоро, а саме 8 Березня, буде святкувати свій ювілей відома житомирянка, дитяча письменниця, лауреат багатьох найпрестижніших премій та конкурсів, а також найактивніший партнер нашої бібліотеки Марія Антонівна Пономаренко
    Колектив бібліотеки щиро вітає ювілярку з Днем народження, бажає вдячних читачів та творчих ідей, натхнення для створення нових дитячих книжечок. 
Марія Пономаренко разом із директором бібліотеки Ольгою Лепілкіною
у музеї письменниці в Житомирській обласній бібліотеці для дітей

       Марія Антонівна - частий гість у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів, вона дуже любить спілкуватися з дітьми. Це дає їй наснагу та нові ідеї для творчості.
Марія Антонівна на зустрічі з читачами бібліотеки
     До цієї знаменної дати бібліографами нашої бібліотеки була підготовлена мультимедійна презентація про життя і творчість нашої відомої землячки.

4 коментарі:

  1. Шановна Марія Антонівна! Сердечно і щиро вітаю Вас із славним ювілеєм Здоров"Я .ЩАСТЯ ,РАДОСТІ , ЩЕДРОЇ .СВІТЛОЇ ДОЛІ. БАГАТОЇ НА ЛЮБОВ І ЛАСКУ ДОРОГИХ І БЛИЗЬКИХ ВАШОМУ СЕРЦЮ ЛЮДЕЙ. НАТХНЕННЯ І ТВОРЧОГО ДОВГОЛІТТЯ .ЖИТТЄВОЇ НАСНАГИ І НОВИХ ТАЛАНОВИТИХ КНИЖОК ДЛЯ НАШИХ КОРИСТУВАЧІВ.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Говорять, що є люди, які гріють, є люди, які світять... Марія Антонівна із тих, хто і гріє, і світить своєю добротою та щирістю. Кожна зустріч із нею приносить неймовірне задоволення як дитині, так і дорослому, бо всі ми родом із дитинства. Тож, шановна Маріє Антонівно, нехай Господь Бог посилає вам довголіття, здоров'я, радість та усілякі гаразди!!!

      Видалити
  2. ПРЕЗЕНТАЦІЯ СУПЕР !!! Молодчина Антоніна Михайлівна

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як добре, коли відчувається підтримка директора, тоді хочеться ще краще працювати для своєї улюбленої бібліотеки та задовольняти потреби її користувачів. Дякуємо, Ольго Григорівно за те, що ви у нас є!!!

      Видалити