вівторок, 17 березня 2015 р.

"Я сію зерна доброти у серці кожної дитини"

На фото Марія Пономаренко разом із з читачами, директором 
бібліотеки Ольгою Лепілкіною та бібліотекарем
Іриною Григоренко 
   "Казкарка з поетичним серцем" – так говорять про нашу землячку, дитячу письменницю Марію Антонівну Пономаренко, яка нещодавно відсвяткувала свій ювілей. 
   Дуже приємно, що відзначити цей день поетеса вирішила саме у нас, у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів.
  У читальному залі гамірно, чути дитячий сміх, неголосні розмови… Це прийшли учні 3-А класу ЗОШ № 12 ім. С. Ковальчука та учні 4-Б класу ліцею № 25 ім. М. О. Щорса, щоб привітати улюблену письменницю.
       Свято розпочали з теплих та щирих поздоровлень від директора обласної бібліотеки для дітей, Заслуженого працівника культури України Ольги Григорівни Лепілкіної.


    Наступні привітання були від учнів та вчителів, які щиро подякували письменниці за невтомну працю, побажали здоров’я, сили та наснаги творити нові книжечки для дітей.
 
  Окрім квітів діти приготували ще один дарунок – читали вірші, загадки, нісенітниці поетесі, які вивчили напам’ять.
  Сам виступ письменниці надзвичайно сподобався дітям, вони дізналися невідомі факти її дитинства, улюблені захоплення та вподобання. 
  За допомогою мультимедійної презентації, яку підготувала бібліограф бібліотеки Антоніна Макаревич, бібліотекарі надали можливість усім присутнім познайомитися із біографією письменниці та здійснили віртуальну подорож у книжковий світ Марії Антонівни Пономаренко.
    Після закінчення свята ще довго маленькі читайлики вітали улюблену письменницю зі славним ювілеєм.
Також читайте "Ювілейне свято Марії Пономаренко" тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар