пʼятницю, 17 листопада 2017 р.

Іду я в храм чарівний

     Яскраві, незабутні враження подарували учням 2 класу Житомирської міської гімназії № 3 бібліотекарі відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів на святі нового читача «Іду я в храм чарівний».
     У гості до діток завітали герої казки Всеволода Нестайка «Пригоди у лісовій школі» їжачок Колько Колючка та бешкетник Вовчик Вовченко, які виявляється вже й потоваришували. Адже не дарма вони - школярі і читають багато розумних і повчальних книжок.
     Усі разом відгадували загадки «Мої улюблені українські народні казки», грали у пізнавальну гру «Комплімент», яка навчає відрізняти справжній комплімент від некомпліменту, а також послухали оповідання Остапа Вишні «Любіть книгу!», яке прозвучало під музичний супровід. А ще – пісні, танці, багато веселощів і подарунків.
     Дітки прийшли вперше до бібліотеки звичайними відвідувачами, а вийшли – читачами Житомирської бібліотеки для дітей, у кожного в руках книжечки – бібліотечні і подаровані, гарний настрій і бажання прийти у бібліотеку знову.

Немає коментарів:

Дописати коментар