четвер, 1 червня 2017 р.

Діти - наше майбутнє!

     Дуже символічно, що саме у перший день літа, коли починаються шкільні канікули, дорослі влаштовують веселе дитяче свято, ніби програмують малюків на змістовні, корисні і трохи галасливі канікули. Саме так і сталося з читачами Обласної бібліотеки для дітей Житомирської обласної ради.
     
   Зібралися усі разом біля величної старовинної будівлі. Малюків привітала зі святом директор бібліотеки Ольга Лепілкіна та побажала їм наполегливо здобувати знання і дружити з книгою.

 Маршрут святкової акції-ходи «Червень нам дарує свято – діткам радості багато!» почався від приміщення бібліотеки, далі - центральною вулицею парку і аж до ігрового майданчика «Рошен». Більше сотні дітей із пришкільних таборів ЗОШ № 21, ЗОШ № 10 та СЗОШ № 12 дружно скандували гасла, ключовими словами яких були сонце, діти, книга, даючи зрозуміти усім оточуючим, що ці три речі влітку невіддільні одна від одної.
      Біля ігрового майданчика «Рошен» учасники акції сформували три веселих «живих» трамвайчики, які курсували між трьома зупинками - «Квітковою», «Казковою» і «Музичною».

   На кожній зупинці на дітей чекали цікаві бібліорозваги: ігри, конкурси, театралізовані інсценівки а також, обов’язково, книжкові новинки-цікавинки для маленьких читайликів, які і влітку не розлучаються з книгою.

На фото - наші партнери.
Про подію читайте ще на громадсько-
політичному порталі міста 

Немає коментарів:

Дописати коментар