середу, 14 червня 2017 р.

Безпека понад усе!

     Дуже важливо, щоб школярі, йдучи на довготривалі літні канікули, вміли безпечно поводитись. Думаю, що такі інструктажі уже мали місце у школі, та діти, зазвичай, не дуже серйозно сприймають такі речі. Тож працівники бібліотеки теж вирішили ще раз нагадати маленьким читачам про правила поведінки під час літнього відпочинку і запросили у гості малюків з пришкільного табору СЗОШ № 12 на годину інформації «Дітям про безпечну поведінку влітку», яку провів Костянтин Тарабукін, наш давній партнер, військовий капелан, голова благодійного фонду «Молодь за майбутнє», директор спортивно-патріотичного табору «Скеля». 



     Як безпечно поводитись на річці, як правильно відпочивати в лісі, що робити, коли бачиш непритомну людину, як правильно телефонувати і спілкуватися з лікарем швидкої допомоги чи поліцією, для того, щоб вони напевне приїхали на місце пригоди та що робити з другом, у якого опік або кровотеча – відповіді на усі ці запитання прозвучали на годині інформації та підкріплювалися надзвичайно цікавими прикладами з життя, адже пан Костянтин має неабиякий досвід роботи з дітьми та добре обізнаний у військовій справі.
Дуже сподіваємося, що усі знання, які сьогодні отримали діти, допоможуть зберегти життя та здоров’я собі та своїм близьким. 

Приємного усім відпочинку!
     Захід пройшов у межах програми "Бібліотека + школа + сім'я = успіх"

     Чай та печиво сприяють обговоренню подальшої співпраці. На фото - директор бібліотеки, Лепілкіна О. Г. та працівники відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів.

Немає коментарів:

Дописати коментар