середу, 3 травня 2017 р.

Народному художнику України Юрію Камишному - 55!

   Славне місто Житомир… Колись тут жили та працювали видатні діячі української, польської, російської, єврейської культур, які своєю працею прославляли рідне місто. Це і Сергій Корольов, видатний конструктор у галузі ракетобудування, і Володимир Короленко, відомий український та російський письменник, і Борис Тен, знаний поет, перекладач, релігійний діяч та багато-багато інших.
   Не перестала і донині житомирська земля народжувати геніїв. 55 років від дня народження нещодавно відзначив видатний житомирянин, народний художник України Юрії Камишний.
    А 27 квітня в Домі української культури відкрилась
ювілейна художня виставка митця «Думки на полотні». Привітати ювіляра прийшли знані у місті поети, співаки, громадські діячі – словом, уся культурна еліта міста. Вшанували талант художника і бібліотекарі Житомирської обласної бібліотеки для дітей відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів та поздоровили його книгою ще одного славного українця Мирослава Дочинця. Сподіваємось, що книга велета українського Слова надихне справжнього Майстра живопису на нові звершення, подарує йому нові сюжети для створення нових полотен. А ми, житомиряни, будемо гордитися нашим талановитим земляком.

Немає коментарів:

Дописати коментар