середу, 10 червня 2015 р.

Квіткове асорті Полісся

       На літніх канікулах з нами не тільки весело, але й цікаво та корисно. В рамках краєзнавчого проекту "МАК" (Мала академія краєзнавців) учні 1-4 класів пришкільного літнього табору ЗОШ № 5 м. Житомира отримали унікальну можливість потрапити у справжнє царство квітів Полісся.

   Слайд-розповідь "Квіткове асорті Полісся", яку підготували бібліотекарі відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів стала надзвичайно корисною всім присутнім. Діти дізналися про основні види перших весняних квітів, про лікувальні властивості літніх та надзвичайну красу і привабливість осінніх квітів Поліського краю.
  Справжнього краєзнавця малої академії наук бібліотекарі визначили у віртуальній вікторині "Хто перший". Діти були поділені на 6 команд, кожна із яких отримала своє завдання до окремої квітки. Потім учасники обмінялися інформацією один з одним.

    Під чуйним керівництвом бібліотекарів, кожна команда створила мультимедійну міні-презентацію "Світ квітів Полісся". Пропонуємо вашій увазі одну із них:
     МАК продовжує далі свою роботу. Читайте у наступних постах*)

Немає коментарів:

Дописати коментар