четвер, 22 лютого 2018 р.

В центрі уваги - діти!

Від сьогодні розпочинаємо роботу над проектом з безпеки життєдіяльності «Малечі про небезпечні речі», яка проходитиме спільно з управлінням державної служби України з надзвичайних ситуацій в Житомирській області та головним управлінням Національної поліції в Житомирській області.
У відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів був організований консультпункт «Операція «Ситуація», у якому взяли участь учні 3 класу СЗОШ № 12. Фахівці прес-служби управління ДСНС України в Житомирській області Юлія Гніденко та Ірина Коваль провели з дітьми цікаву гру-вікторину, за правильну відповідь у якій діти отримали яскраву листівку із правилами поведінки дітей у надзвичайних ситуаціях.
Друга частина консультпункту була присвячена правам та обов’язкам дитини, яку провели начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Житомирській області майор поліції Гончарук Наталя Володимирівна та інспектор, майор поліції Бондарчук Інна Анатоліївна.
Наприкінці заходу діти скористалися унікальною нагодою – поміряли обладунки поліцейського та сфотографувалися на пам’ять, а поліціянти - погортали яскраві книжечки.  

Немає коментарів:

Дописати коментар