середу, 2 грудня 2015 р.

Заняття KIDS CLUB

    Заняття в KIDS CLUB 29 листопада 2015 року проходили цікаво та захоплююче.  Молодша група (дошкільники та учні 1-х класів) знайомились із англійським алфавітом та вивчали першу його літеру А.

    За допомогою роздаткових матеріалів діти вчилися прописувати першу літеру англійського алфавіту, а також вивчали слова, які починаються з неї: apple, alligator, apron та інші. Щоб краще запам’ятати нові слова, учасники молодшої групи KIDS CLUB малювали їх значення за допомогою зображень.
     Приділяючи увагу усім, мудрі вчителі KIDS CLUB Катерина та Олексій допомагають кожній дитині впоратись із запропонованими завданнями.
   На завершення малеча подивилася м/ф «Лунтик вивчає англійський алфавіт», який надзвичайно їм сподобався.
      Середня група KIDS CLUB (учні 2-4-х класів) вивчали тему «Аnimals» («Тварини»).
     Поділивши тварин на дві групи «domestic» та «wild» («домашні» та «дикі») Катерина та Олексій розповідали цікавинки життя кожної тваринки. Діти вивчали нові слова з теми та малювали. За допомогою використання сучасних технологій, учасники групи прийняли участь в інтерактивній грі "Вивчай тварин зі мною, будь краще мене".

    Відповідаючи на запитання «What is your favorite animal?», діти повинні були англійською мовою продовжити діалог в парах.

    Старша група KIDS CLUB (учні 5-7 класів) дивилися фільм англійською та вивчали з нього нові слова.
    Спілкування у старшій групі відбувається виключно англійською мовою, що значно підвищує рівень знань учнів.
     Навчання в KIDS CLUB проходить у неформальній обстановці, за чашечкою чаю з печивом та цукерками. Наступне заняття  відбудеться 6 грудня 2015 року (неділя):
о 12-00 запрошуємо дошкільників та учнів 1-х класів;
о 13-00 запрошуємо учнів 2-4-х класів;
о 14-00 запрошуємо учнів 5-7 класів.
    Уроки англійської мови відбуваються на добровільній основі безкоштовно завдяки співпраці ЖГО «Ліга молоді» та Житомирської обласної бібліотеки для дітей. Приходьте усі!

1 коментар: