понеділок, 30 листопада 2015 р.

Майстер-клас "Паперове диво"

    Здавалося б, папір - звичайна, буденна річ, якою ми користуємось щодня, навіть не задумуючись. А скільки незвичайних речей можна з нього виготовити!
    У цьому нас переконали вихованці гуртка "Початкове технічне моделювання" ЖМЦНТТУМ, які нещодавно завітали до нас у бібліотеку на майстер-клас "Паперове диво", щоб показати своє вміння. Керує гуртком досвічений педагог та справжня майстриня Меркулова Жанна Олександрівна. 

  











Цього разу до нас прийшли наймолодші діти, які виготовили чашечки, прикрашені візерунками та бантиками. Навіть бібліотекарі не стояли осторонь, а взялися допомагати маленьким умійкам! Вийшло чудово!
    А ще на майстер-клас завітали герої мультфільму "Вінні Пух та всі всі всі" ведмедик Вінні Пух та його друг - поросятко П'ятачок. Вони саме збирались привітати свого приятеля ослика Іа з Днем народження. Що ж йому подарувати? 
 "Найкращий дарунок - це мед! Це вам доведе й Архімед!" - вирішив найперший у лісі ласун - ведмедик Пух. Та несподівано меду не стало, а поржній горщик, який, до речі, теж міг бути непоганим подарунком, розбився!
    Тож на допомогу прийшли діти зі своїми поробками-чашечками, які вони залюбки подарували ослику Іа, написавши йому на стікерах свої побажання. Іа навіть і не сподівався на таку увагу. Він був найщасливішим осликом на світі, адже у нього з'явилось стільки нових друзів!  

Немає коментарів:

Дописати коментар