понеділок, 4 травня 2015 р.

За Україну молюся

  До 95-річного ювілею Дмитра Білоуса бібліотекарі відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів провели літературно-патріотичні читання "За Україну молюся".
   
Дмитро Григорович Білоус - поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч, лауреат Державної премії України імені Тараса Шевченка, премії імені Максима Рильського, премії імені Лесі Українки, премії імені Олени Пчілки. Присутні мали можливість познайомитися з життям і творчістю одного з подвижників українського слова, який став учителем для кількох поколінь поетів, вихователем і другом для дітей.
   Вірші відомого поета Дмитра Білоуса вже давно стали класикою української літератури. Справжню поезію можна перечитувати знову і знову, відкриваючи для себе все невідомі сторінки. Так, студенти 1 курсу спеціальності "Бібліотечна справа" Житомирського коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка доторкнулися не лише до глибин слова відомого поета, але й прийняли участь у колективному читанні акровірша Дмитра Білоуса "За Україну молюся". 
Читайте разом з нами!




Немає коментарів:

Дописати коментар