четвер, 22 січня 2015 р.

Зимові канікули в бібліотеці

  Неймовірні новорічні пригоди у казковому містечку Зайця Коськи Вуханя відбулися у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів. Зима - прекрасна пора новорічних свят, яка дарує дітям багато-багато радощів та веселого настрою. Ось і сьогодні наша бібліотека гостинно відчинила двері перед дітворою і запросила на казкове новорічне свято, а відбувалось це так...

         Веселі лісові зайчики Скік та Скок потрапили у казкове містечко Зайця Коськи Вуханя, у якому живуть самі тільки зайці. Завітали у цю казкову країну і наші маленькі читачі.
       Відгадуючи загадки, співаючи новорічних пісень та кружляючи у танку навколо красуні-ялинки, малюки непомітно перетворились на маленьких, симпатичних, невгамовних зайчиків-стрибайчиків, жителів казкового містечка.


   
       Усі були цьому дуже раді. Та й батьки не відставали від своїх дітей: допомагали їм виконувати різноманітні завдання, а отже стали зайцями-мамами та зайцями-татами.
       На трохи втомлених, але задоволених зайчиків чекав чай та солодощі, бо у містечку зайця Коськи Вуханя завжди раді гостям.
Приходьте і ви, проведемо канікули разом із бібліотекою!


2 коментарі:

  1. Молодці Читайбумчики ! Діти отримали массу задоволення і мамочкам дуже сподобалось .Так тримати !!!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо, будемо працювати ще краще! Приходьте до нас, ми завжди раді таким гостям!

    ВідповістиВидалити