четвер, 20 листопада 2014 р.

Наш гість - видавництво дитячої книги
 "Час Майстрів" 
Вже стало доброю традицією приймати у стінах нашої бібліотеки людей, які мають відношення до створення книги: письменників, видавців, менеджерів, які не просто інформують про асортимент своїх книжок, але й презентують книжкові виставки, організовують ярмарки тощо. Отож, знайомтесь: видавництво Час Майстрів та директор, який його представляє, Олег Симоненко - молодий, енергійний, розумний, діловий і талановитий, оскільки маючи освіту вченого-фізика, сам не тільки освоїв видавничу справу, але й дивовижним чином став автором декількох гарних книжок для дітей.



Весело та змістовно пройшла зустріч пана Олега з учнями СЗОШ №12 ім. С. Ковальчука.


 На простих та доступних дитячому розумінню прикладах він зумів пояснити малюкам три прості речі: не можна бути жадібним, потрібно бути помірним у своїх бажаннях та ніколи не продавати свою свободу...
Наприкінці зустрічі діти мали можливість роздивитися книжкові новинки, сфотографуватися на пам'ять з паном Олегом та купити книгу, яка сподобалась.





Детальніше читайте на сайті Житомирської обласної бібліотеки для дітей

2 коментарі:

  1. Дуже чудово , що в нас є такі видавництва і такі видавці,як Олег Симоненко ,які видають такі славні , розумні та розвиваючі книжки для українсьаої дітвори.

    ВідповістиВидалити
  2. А ще такі письменники дитячі.як наша шановна Марія Антонівна Пономаренко !!! Кланяюся ВАм низесенько!!!

    ВідповістиВидалити