четвер, 6 червня 2013 р.

Хай сонцю і квітам всміхаються діти!

Нещодавно, 1 червня, весь світ святкував Міжнародний день захисту дітей. Ми теж раді привітати всіх вас, любі діти, з цім днем та побажати щастя і веселих канікул!
 Нажаль, в суботу в бібліотеці вихідний, але ми все-таки відмічали  з дітьми цю подію! Почали з села Тетеревка, на святі «Я краплинка твоя, Україно!», яке пройшло за підтримкою сільського Дому Культури,Тетерівської сільської та соціальної районної бібліотек, обласної громадської  організації «Планета для дітей» та, звичайно, обласної бібліотеки для дітей. Бібліотекар Світлана Смірнова відкрила свято піснею «Крылатые качели», а потім постійні читачі бібліотеки, тріо дівчаток Юлії, Тетяни та Олени Євтушик подарували глядачам пісню «Три барышни». Всі діти, присутні на святі в Тетерівці отримали в подарунок від нашій бібліотеки журнали.

А 3 червня, в читальному залі на другом поверсі нашої бібліотеки, до дня захисту дітей пройшло гарне свято, яке зібрало всіх, хто родом з дитинства: і маленьких читачів з різних шкіл міста,  і арт-майстринь, і небайдужих дорослих, і навіть, героїв казки «Попелюшка», які були вже раніше в бібліотеці, їм тут так сподобалось, що вони знов повернулись до нас, але вже в новій інтерпретації. 



В театралізованій постановці увага глядачів була звернена на права дитини у сім’ї  на прикладі Попелюшки. І навіть книжкова виставка була на цю тему. Після міні-вистави почались справжні веселощі! Кожна дитина в залі мала можливість проявити себе:

хто співав,
хто читав вірші,
 і всі без виключення танцювали
 під веселу музику
 та приймали участь у майстер-класі по виготовленню квітів з паперу. А працювали с дітками дві юні майстрині, старшокласниці Шевчук Марина та Ципорєнко Ксенія.

 

І не тількі квіти понесли домой діти зі свята, але й подаруночки від гостей - друзів нашої бібліотеки, керівника відділення "Перемога" Житомирського регіонального управління Комерційного банку "Приват-банк" Порохнюк Олени Антонівни та керівника напрямку "Юніорбанку" Гаврилюк Наталії Дмитрівни.

Розклад занятть - корисна річ! 
Шоколадні гроші - смачна річ!

Дипломи авторам книжок-саморобок -
приємна річ!
 Всі були в захваті від свята і ще довго не бажали розходитись. А на наступний день після свята учні школи №12 написали свої відгуки-протести проти безправного становища до дитини в сім’ї та принесли  їх до нас в бібліотеку.


4 коментарі:

  1. Ваша нагорода – Парусник від
    Інтернет - мишенят! Читайте http://olcbsdito.blogspot.com Зустрічайте

    ВідповістиВидалити
  2. Ваша нагорода – Парусник від
    Інтернет - мишенят! Читайте http://olcbsdito.blogspot.com Зустрічайте

    ВідповістиВидалити
  3. Ваша нагорода – Парусник від
    Інтернет - мишенят! Читайте http://olcbsdito.blogspot.com Зустрічайте

    ВідповістиВидалити
  4. Ваша нагорода – Парусник від
    Інтернет - мишенят! Читайте http://olcbsdito.blogspot.com Зустрічайте

    ВідповістиВидалити