понеділок, 11 грудня 2017 р.

Книжкова гостина у бібліотеці

Щороку традиційно у Житомирському коледжі культури і мистецтв ім. Івана Огієнка проходить книжкова гостина «Сонячне слово». У межах гостини проходять презентації книг, зустрічі з письменниками та видавцями, а також книжковий ярмарок, асортимент якого може задовольнити найвибагливішого читача.
Творчі зустрічі письменників з читачами пройшли і у Житомирській обласній бібліотеці для дітей. 

До найменших читайликів завітала Ніна Найдич – письменниця-казкарка, а ще - викладач-методист Київської музичної школи ім. Миколи Лисенка із презентацією книги «Музичні казки». Книга складається з трьох казок, які записані також в аудіоформаті під авторську музику. Діти уважно слухали спочатку письменницю, а потім - аудіо казки, з цікавістю читали книгу та розглядали малюнки.
 

Дуже сподобався малюкам сучасний дитячий письменник Тарас Микитчак. Він презентував дітям свої книжечки «Джемеленя та канікульне озеро» і «Джмелення та володарка злиднів». Автор закликав маленьких читачів не запрошувати до себе злидні, тож усі разом помістили маленьких химерних істот (злиднів) у чарівні горщики, у яких вони сидітимуть доти, поки їх не покличуть.

Немає коментарів:

Дописати коментар