пʼятницю, 15 вересня 2017 р.

Добре зернятко - гарні сходи

     Які ж прекрасні наші діти! Як ми, батьки, їх любимо: піклуємося про них, намагаємося дати усе найкраще, що у нас є. А вони – віддячують нам своїми успіхами у навчанні, творчості. Та найбільший труд - це виховати справжню Людину: добру, чуйну, милосердну, небайдужу. Як це зробити? Мабуть, у кожної мами або тата є свій секрет. Секретом виховання дітей творчістю поділилась з нами мама двох гарненьких другокласниць школи «Сяйво» Олі та Алі Яворських, виставка малюнків яких прикрашала читальну залу протягом літніх канікул.
«Дуже допомогла художня студія «АРТ-Село» Олени Славової, - каже мама, - а найбільше - працювали вдома: розфарбовували, перемальовували, фантазували. Бувало, не домалюють до кінця , то я берусь закінчувати. Та й так сама почала потроху малювати, спочатку гуашшю, а потім спробувала маслом». Справді, картини пані Валентини, вражають майстерністю. Отак, навчаючи дітей, і сама стала прикладом для наслідування. Усе це почули і побачили дітки зі школи «Сяйво», однокласники Олі та Алі, яких ми запросили у гості. Вони привітали дівчаток, сказали їм дуже багато теплих і хороших слів, а насамкінець, ще й пісню заспівали. Бібліотекарі теж не залишились осторонь і подарували юним художницям дві християнські читанки, а усім іншим дітям у пригоді стане дитячий християнський журнал «Тропінка», який отримала кожна дитина.
     Захід пройшов у межах бібліотечної програми «Бібліотека + школа + сім’я = успіх» та панорами порад для батьків «Спілкуємось зі своєю дитиною».

Немає коментарів:

Дописати коментар