вівторок, 20 грудня 2016 р.

Куди мандрує Новий рік?

Куди мандрує Новий рік?
 Звичайно ж, у бібліотеку!
  Вже не вперше бібліотекарі відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів Житомирської обласної бібліотеки для дітей організовують для своїх маленьких читачів новорічні святкування.
  Адже бібліотека – це дозвіллєвий центр, де можна весело та змістовно провести час, це територія цікавих зустрічей з непересічними особистостями нашого міста: письменниками, журналістами, видавцями, місце, де можна оперативно отримати інформацію та консультацію з будь-якого питання.
   19 грудня 2016 року учні перших класів житомирських шкіл були запрошені на новорічний серпантин «Куди мандрує Новий рік?». Веселі, невгамовні лісові звірята зайченя Скік та мишка Чепурушка, які ніколи у житті не зустрічали Нового року, хотіли неодмінно з ним познайомитись та запросити у гості.
   Але діти розповіли, що Новий рік не приходить, якщо не засвітити новорічну ялинку, адже зелена красуня – символ року, що приходить. Малюки-читачі погодились допомогти зайченяті та мишці виконати новорічні завдання, аби святкова ялинка засяяла яскравими вогниками і лісова малеча нарешті зустріла Новий рік.
  Усі разом: і діти, і Скік із Чепурушкою, і навіть вайлуватий сніговичок Веселун під звуки чарівної різдвяної мелодії розповідали дітям казку Г.-К. Андерсена «Снігова королева», розгадували «Зимові загадки з торбинки», доповнювали зимові прислів’я та веселились, граючи у сніжки.


Немає коментарів:

Дописати коментар