четвер, 2 червня 2016 р.

Форум духу "Де зростають патріоти?"

   Нещодавно у нашій бібліотеці в межах програми національно-патріотичного виховання "Це моя Україна, це моя Батьківщина" відбувся захід, який не залишив байдужим жодного учасника. Цього разу ми не запрошували у гості школярів - занадто важким та й, можливо, не дуже зрозумілим він би виявився для них, а запросили дорослих і студентів, майбутніх вихователів та вчителів, волонтерів, митців і просто небайдужих людей нашого славного міста Житомира, яким болить доля України.

     Що ж спонукало бібліотекарів до проведення подібного заходу? Невеличка збірочка віршів та роздумів Степана Чубенка "Я понял смысл жизни", звичайного школяра з Краматорська, замордованого у 2014 році бойовиками ДНР. Цю збірочку видала мама юного героя на пам'ять про свого сина. Цій дитині ще б жити і жити, закінчити університет, працювати, мати сім'ю, дітей, а він - віддав життя за Україну.
    Форум духу "Де зростають патріоти?" - так ми визначили та назвали свій захід, який, сподіваюсь, буде дуже корисним для майбутніх вчителів, адже патріотів потрібно виховувати з дитинства: в сім'ї, дитячому садочку, школі.

Немає коментарів:

Дописати коментар