четвер, 18 лютого 2016 р.

В гостях у королеви іграшок

    Мабуть, не існує жодної дитини, яка б не читала віршики відомої письменниці Агнії Львівни Барто. Прості, з нехитрими сюжетами, проте дуже добрі та повчальні. Вони навчають дітей любити та піклуватись про свої іграшки: ляльку, зайчика, коника; бути чуйними та ввічливими, добрими та милосердними. 

  17 лютого 110-річницю від дня народження письменниці відзначили маленькі читачі відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів. У читальному залі був проведений бібліомікс "В гостях у Королеви іграшок". Разом з бібліотекарями малюки читали добре знайомі вірші, відгадували загадки, робили "пальчикову гімнастику"... 
 Чудовим доповненням до бібліоміксу стали бібліографічні інформ-хвилинки у вигляді цікавої мультимедійної презентації, створеної бібліотекарями відділу інноваційних технологій та інформаційно-бібліографічної роботи спеціально до ювілею дитячої поетеси. Інформ-хвилинки допомогли маленьким читайликам дізнатися цікаві факти біографії Агнії Барто та прийняти участь в інтерактивній вікторині по творчості письменниці.
      Задоволення отримали всі - і дорослі, і діти. Іноді так хочеться хоч на хвилинку повернутися у дитинство, оточити себе іграшками і забути, що ти - дорослий.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар