четвер, 16 липня 2015 р.

Жива бібліотека

 Сучасна Житомирська обласна бібліотека для дітей працює для задоволення різноманітних інтересів своїх користувачів.   Сьогодні тут можна не лише взяти книгу, а й поспілкуватися із домашніми улюбленцями у живому куточку, прийняти участь у майстер-класі, створити смачний бібліодесерт із веселими кухарями та зустрітися із видатними особистостями Житомирщини...  
    Так, 15 липня 2015 року
спільно із ЖОГО "Фідем" відбувся інтерактивний захід "Жива бібліотека". Це унікальний проект нашого міста, на який запрошують усіх житомирян до читання незвичайних живих книжок, адже кожна людина - це неповторна історія життя, унікальна книга зі своїми датами, подіями, фактами, емоціями та досвідом. 
   Інтерактивний захід "Жива бібліотека" надав змогу читачам бібліотеки та громаді міста поспілкуватися з непересічними людьми, яскравими особистостями, які залюбки поділилися цікавими моментами зі свого життя.
       Цього разу в гості до наших читачів завітали:
Руслан Мороз - головний редактор сайту IZHT.net
Віктор Грінчишин - композитор, музикант, художник
Сергій Коновал - артист хорової капели "Орея"
Віктор Мельниченко - журналіст, ведучий, поет, актор.
     Кожна "жива бібліотека" приймала своїх читачів в окремому відділі бібліотеки. Відділ обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів радо зустрів житомирського журналіста, ведучого, поета, актора і просто надзвичайно талановиту молоду людину Віктора Мельниченко, який не тільки  відповідав на запитання читачів, а й розповів про свій  власний  шлях у професії, поділився  досвідом зустрічей з цікавими неординарними людьми.
    "Я закоханий в талановитих людей, - ділиться своїми враженнями  Віктор, - вони - незвичайні , неперевершені! І я завжди щось у них беру для себе, для свого професійного зростання."
    Справжній сюрприз для усіх присутніх підготували бібліотекарі відділу обслуговування учнів 5-9 класів, які запропонували поринути в минуле та зустрітися із видатними людьми Житомирщини у краєзнавчому театрі  книги нашої бібліотеки "Аркадія".

    На завершення заходу усі "живі книги" "живої бібліотеки" отримали подяки та нових шанувальників, а читачі унікальну можливість спілкування зі справжніми зірками рідного краю.  
Також читайте про подію в ЗМІ:
1. Житомирян запрошують до "Живої бібліотеки" 0412.ua Сайт города Житомира

Немає коментарів:

Дописати коментар