четвер, 28 травня 2015 р.

Знайомтесь із книгами, які вміють говорити

     Напередодні найулюбленіших літніх канікул у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів відбулася ігрова екскурсія для учнів перших класів Житомирської загальноосвітньої приватної школи "Сяйво".

    Дізнавшись детальніше про правила користування бібліотекою, діти здійснили літературну подорож у світ казки, згадали відомих дитячих письменників, відгадали загадки про улюблені твори тощо.
  За допомогою книжкової виставки "Календарик-нагадайлик" учні перегорнули відомі і маловідомі сторінки визначних дат та подій України, а переглянувши книжкову виставку "Я маленький українець" згадали державну символіку та видатних історичних постатей рідної України-неньки.

    У читальному залі відділу учні отримали можливість познайомитися із "книгами, які вміють говорити" видавництва "Махаон-Україна", кожна сторінка яких рясніє сюрпризами, вирує життям, барвами й звуками.
    Також діти відправилися у далеке минуле на зустріч із динозаврами за допомогою книг видавництва "Pelican", дізналися багато незвичайного про життя динозаврів - дивовижних гігантів, надзвичайно сильних рогачів і небезпечних мисливців.



Немає коментарів:

Дописати коментар