середу, 17 грудня 2014 р.

Розкажу Миколаю, про що я читаю

Хто з дітей не любить свято Миколая? Навіть найнепосидючішим та найнеслухнянішим перепадає щось у подарунок. Звичайно, різка - це не те, чого хотілося б, але все ж... Важливий не сам подарунок, а відчуття, атмосфера, яка панує на новорічні свята, очікування, що ось-ось станеться диво: чарівне, казкове, непередбачуване і таке бажане.А диво прийшло у 1-Г клас Житомирської гуманітарної гімназії № 23 і принесли його бібліотекарі Гурська Юлія та Олішевська Лілія, які після неймовірних пригод у казковій країні перетворились на зайчика Білу Шубку та лисичку Лисавету. 




На святі діти співали пісні, декламували вірші, водили хороводи, розгадували загадки і, навіть, привітали один одного своїми власними малюнками, а ще прийняли участь у конкурсах  "Мій улюблений книжковий герой", "Паперова сніжинка власноруч" та "Викидаємо злість геть".





Не забули малюки і про ведучих: портрети героїв сьогоднішнього свята, зайчика Білої Шубки та лисички Лисавети, стали гарним дарунком до свята.





Закінчилось це казкове дійство ще однією несподіванкою - у мішку Білої Шубки та Лисавети знайшлося повно усіляких солодощів, які передав дітям святий Миколай, а ще побажання бути чемними, вихованими та розумними увесь наступний рік.











Немає коментарів:

Дописати коментар