четвер, 21 лютого 2013 р.

Янголятко для маляток.

І знову до нас завітала Маргарита Адольфівна Антонова, арт-педагог, про яку ми не раз розповідали в попередніх публікаціях.


 На цей раз на її майстер-клас по орігамі пощастило потрапити учням 3 класу школи №23. Цікава та пізнавальна зустріч розпочалась з пальчикової гімнастики, дітей вчили відноситись до аркушу паперу, як до живого, щоб і витвір з нього теж ожив.




  Маргарита Адольфівна показала, як народжується паперовий янгол, це її авторська робота. Натхненні цією творчою працею, кожен учасник створив свого особливого янгола!





І навіть дорослі теж приєднались до творчого процесу!






Велике спасибі Вам, Маргарито Адольфівно, за ваші уроки, за вашу любов до дітей, за щедрість вашого серця! Ми завжди раді кожній новій зустрічі з Вами, з Вашим невичерпним талантом!

2 коментарі:

  1. Милі Ангелятка своїми рученятами створили слухачі майстер - класу. Молодці.

    ВідповістиВидалити
  2. Добрый день, уважаемые коллеги! Предлагаем Вам принять "МЯУ - эстафету, которую нам передала Полтавская областная библиотека для детей им. Панаса Мирного. Информацию про эстафету можно найти по ссылке
    http://sbiblioteka.blogspot.ru/p/blog-page_5955.html
    А ваша задача передать эту эстафету любой другой библиотеке и 1 марта 2013года читать детям книги о котах, заявив об этом на вышеупомянутом сайте "Современная библиотека".
    С уважением, коллектив
    Днепропетровской областной библиотеки для детей.

    ВідповістиВидалити