середу, 28 грудня 2016 р.

Зростаємо з книгою

   Ми, бібліотекарі, пишаємося, що наша книгозбірня – це те місце, куди з великим задоволенням приходять і діти, і дорослі, щоб зустрітися із Книгою. Приємно спостерігати, як зароджуються дружні стосунки між Дитиною та Книгою, які з часом кріпнуть та зрештою перетворюються на справжню міцну, непорушну дружбу – дружбу на все життя. Є дуже влучне українське прислів’я «Будеш з книгою дружити – буде легше в світі жити». Тож хай знання, які наші маленькі читачі здобувають завдяки книгам, стануть їм у великій пригоді, а дружба Книги і Дитини буде вічною!
На фото наші маленькі читайлики спілкуються з Книгою.

четвер, 22 грудня 2016 р.

Атестація працівників відділу

   21 грудня 2016 року в Житомирській обласній бібліотеці для дітей відбулася планова атестація працівників, на якій були присутні представники управління культури Житомирської ОДА. 



вівторок, 20 грудня 2016 р.

Куди мандрує Новий рік?

Куди мандрує Новий рік?
 Звичайно ж, у бібліотеку!
  Вже не вперше бібліотекарі відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів Житомирської обласної бібліотеки для дітей організовують для своїх маленьких читачів новорічні святкування.
 

пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

Чобітки чудові, різнокольорові

   У відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1 - 4 класів продовжується цикл заходів до новорічно-різдвяних свят. Майстерня радості «Миколаю, Миколаю, ми всі на тебе чекаєм» принесла задоволення учням 4 класу СЗОШ № 12, адже кольорові чобітки для Святого Миколая вони зробили власноруч.

вівторок, 13 грудня 2016 р.

Години новорічних читань

   Наближаються такі довгоочікувані для всієї дітвори новорічні свята, зокрема День Святого Миколая, якого люблять та шанують не тільки діти, а й дорослі. У переддень цього свята бібліотекарі, зазвичай, проводять цикл заходів, за допомогою яких діти краще розуміють звичаї і традиції українського народу, дізнаються про те, як це свято відзначають інші народи, звідки воно взялося в українських звичаях, його атрибути тощо.

пʼятницю, 9 грудня 2016 р.

Коріння твого роду

  Людина не приходить у світ нізвідки. Вона завжди є гілочкою на великому дереві свого роду, який сягає корінням углиб віків, до найдавніших предків, а кроною тягнеться у майбутнє. Кожен рід має свою історію, яку творить кожен з нас, а з історій наших родів твориться історія великого народу. 
 

вівторок, 6 грудня 2016 р.

Дивимось та слухаємо І. Франка

   У відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів продовжуються заходи до Року Івана Франка в Україні. Казковий аудіокалейдоскоп «Коли ще звірі говорили» приготували бібліотекарі для наших маленьких читачів.