понеділок, 28 листопада 2016 р.

Знайомимося з роботою банку



   Здавалося б, що спільного між банком та бібліотекою. Виявляється, є дещо. Маленькі читачі відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1- 4 класів, які брали участь у грі-квесті "Читай! Грай! Гроші вигравай!" (у межах Міжнародного тижня фінансової грамотності) мали унікальну можливість побувати в одній з найбільших фінансових установ України – Приватбанку та побачити його роботу з середини.

суботу, 26 листопада 2016 р.

Вчимося заробляти гроші

   У межах Міжнародного тижня фінансової грамотності в м. Житомирі у читальному залі бібліотеки пройшла гра-квест «Читай! Знай! Гроші вигравай!» для учнів третіх класів житомирських шкіл.

   

середу, 23 листопада 2016 р.

Чарівні зерна казки

   18 листопада 2016 року у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів до Року Івана Франка, в рамках програми «Це моя Україна, це моя Батьківщина», відбулася презентація Book Slam «Чарівні зерна казки», присвячена 160-річчю від дня народження письменника. 

вівторок, 22 листопада 2016 р.

Етикет у питаннях та відповідях


      Привіт, наш любий читачу! Ми радо вітаємо тебе зі сторінок нашого блогу! Нам невідомо, як тебе звати, не знаємо твоїх захоплень, але мета нашої зустрічі – допомогти тобі в найрізноманітніших життєвих ситуаціях. Погодься, що в житті поряд з радощами, веселощами та святкуванням різних свят, можливі неприємності й негативні переживання.

четвер, 17 листопада 2016 р.

Дитячі фантазії про гроші

  В рамках проекту «Міжнародний тиждень фінансової грамотності в м. Житомирі», який відбуватиметься з 21 по 27 листопада 2016 року, у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1- 4 класів, триває підготовка до конкурсу малюнків «Дитячі фантазії про гроші», присвяченого фінансам в житті кожної людини та суспільства в цілому. 

 

вівторок, 15 листопада 2016 р.

До Дня української писемності та мови

      10 листопада 2016 року у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів відбувся інформаційний портал "На початку було слово, тоді на світ з'явилась мова" в рамках програми "Це моя Україна, це моя Батьківщина".

середу, 9 листопада 2016 р.

Цікаві творчі зустрічі у бібіліотеці

   У межах  книжкової гостини «Сонячне слово-2016» у місті Житомирі відбулася серія творчих зустрічей маленьких читачів нашої бібліотеки з  українськими письменниками та видавцями дитячої літератури. 

вівторок, 8 листопада 2016 р.

Виховуємо патріотів

    З 31 жовтня до 4 листопада у Житомирській обласній бібліотеці для дітей проходив обласний інноваційний семінар на тему: «Сучасна бібліотека для дітей у формуванні історичної пам’яті української держави»

пʼятницю, 4 листопада 2016 р.

У читальному залі - новинки!


У межах проекту Української бібліотечної асоціації "Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся у пунктах європейської інформації в бібліотеках" у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів пройшов літературний піт-стоп "Новинки-цікавинки".

середу, 2 листопада 2016 р.

Комп'ютерна грамотність для малюків

Сучасний винахід людства - комп’ютер – необхідна та корисна у щоденному житті річ. Для того, щоб допомогти учням початкових класів отримати базові знання з комп’ютерної грамотності бібіліотекарі відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів провели мережевий лікбез «Малечі про цікаві речі» для учнів ГПД СЗОШ № 12.

вівторок, 1 листопада 2016 р.

Представники Польського дому у бібліотеці

У рамках проекту Української бібліотечної асоціації «Все про Європу: читай, слухай дізнавайся у пунктах європейської інформації в бібліотеках» у Житомирській обласній бібіліотеці для дітей, у відділах обслуговування за участі Польського дому та бібіліотекарів відбулися тематичні диспути.
 «Wymarzona szkola» - так називався диспут, який пройшов у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів.