неділю, 31 січня 2016 р.

Акція доброти

   Акції зі збору української книги у нашій бібліотеці вже стали доброю традицією. Житомирські школярі, читачі відділу обслуговування 1-4 класів, охоче діляться своїми улюбленими книжечками з дітьми Луганщини.
на фото Костянтин Тарабукін, волонтер та представник данської компанії, приймає подарунок від маленьких читачів
    Цього разу українська книга попрямувала у ЗОШ № 3 міста Лисичанська, у якій директором працює Кузьменко Наталя Юріївна - українка не тільки за національністю, а й за переконанням. Палке бажання зберегти українську школу у Лисичанську звело її з волонтером Костянтином, який погодився привезти українські книжечки не тільки для школи, а й для дитячого садочка, який знаходиться у шкільному приміщенні на першому поверсі.
   Бібліотекарі впевнені, що такі акції дуже необхідні, адже виховують у дітях  доброту та співчуття   до своїх однолітків.  
       

понеділок, 18 січня 2016 р.

Веселому святу радіють малята

      Не дивлячись на вимушені канікули, у нашій бібліотеці лунають дитячі голоси, адже дозвіллєва програма відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів цікава і різноманітна: новорічно-різдвяні книжкові виставки, ігри, народознавчі години тощо. 

понеділок, 11 січня 2016 р.

За кришталевими кулісами Зими

     Новорічних свят чекають усі діти, бо саме у цей час приходить у гості казка, стаються дива, збуваються мрії.
 В рамках зимових канікул в бібліотеці "Біла казка Зими" гарним новорічним дарунком для учнів 3-4 класів СЗОШ № 12 ім. Сергія Ковальчука стали зимові бібліопригоди Новорічниць Люлі та Мулі, помічниць чарівниці Зими, у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів.