вівторок, 29 вересня 2015 р.

Аншлаг привітань

      Професія у житті людини займає важливе місце. Це класно, коли ми йдемо на роботу з радістю, а повертаємося з гордістю. Від усієї душі відділ обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів вітає усіх бібліотекарів України зі святом! Зичимо вам теплих промінчиків сонечка, миру, злагоди та усіляких гараздів!!!

Бібліограф рекомендує: довідковий апарат книги

        Швидко знаходити в бібліотеці потрібні книжки або статті, виховувати культуру читання, самостійно орієнтуватися у змісті, пізнавати нову та дуже потрібну інформацію про друковану продукцію маленьким читачам нашої бібліотеки допомагають спеціальні бібліографічні заняття. 

понеділок, 14 вересня 2015 р.

В гостях у кролика

    Справжніми зірками відчули себе наші маленькі кролики Боня і Моня при зустрічі з учнями групи продовженого дня СЗОШ № 12 ім. С. Ковальчука. Кроликам навіть пощастило побувати на руках у кожного учня:) Дивіться фотозвіт, щасливі були всі*))






 




вівторок, 8 вересня 2015 р.

Ура, бібліотека!

      "Ура! Це бібліотека!!!" Саме з такими словами більше 100 першокласників міста Житомира вперше зайшли вчора до нашої книгозбірні. 

вівторок, 1 вересня 2015 р.

Діти Житомира - дітям Луганщини

      Надзвичайно приємно, що саме сьогодні, у День знань, наші маленькі читачі не забувають радувати своїх однолітків, які перебувають та навчаються у зоні АТО. Прийняти участь у проекті "З Луганщиною разом" відгукнулася активна читачка відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів нашої бібліотеки Анастасія Сивець - учениця 3 класу НВК № 38 м. Житомира, яка разом з татком принесла в дарунок дітям Луганщини свої книжечки. Дякуємо, Анастасіє, за чуйність та бажання допомогти!