пʼятницю, 19 жовтня 2012 р.

Ми пишемо казку!

Ось такий девіз пролунав на черговій зустрічі наших читачів, учнів школи№23  з кореспондентом обласного радіо та співавтором "Мурказки" Оленою Корж.



четвер, 18 жовтня 2012 р.

На "майстер-клас" запрошує Книга





Понеділок,15 жовтня став для наших читачів Днем Сюрпризів! На зустріч з першокласниками  школи №12 до  читальної зали молодшого абонементу завітали майстри з гуртка "Початкове технічне моделювання", який розташований в Житомирському міському центрі науково-технічної творчості учнівської молоді.

пʼятницю, 12 жовтня 2012 р.

"Марафон читання"

Під такою назвою в обласній бібліотеці для дітей пройшла читацька акція до Всеукраїнського дня бібліотек. В рамках акції відбулися зустрічі наших читачів з Оленою Корж- кореспондентом обласного радіо, Марією Пономаренко- відомою дитячою письменницею та Світланою Соболевською- молодою казкаркою.




В марафоні прийняли участь також сільські бібліотекарі- "БібліоАРТкаравану" з Черняхівського району. Пісьменники, поети читали свої твори та дарували книги з автографами.

четвер, 4 жовтня 2012 р.

Святкуемо Всеукраїнський день бібліотек!





30 вересня- Всеукраїнський день бібліотек. Наша бібліотека теж святкувала цю подію! Так, на цьому тиждні читачи, учні 1-3 класів житомирських шкіл, під час відвідування читальної зали молодшего відділу, мали можливість зазирнути в історію створення бібліотек, дізнатись, які були перші книжки та познайоматися з новими надходженнями!