вівторок, 19 червня 2012 р.

Футбольний квест в нашій бібліотеці!



Захоплюючу подорож у світ футболу здійснили сьогодні читачі нашої бібліотеки, серед яких більшість -  діти з літнього табору "Веселка" при ЗОШ №12. Учасники футбольного квесту познайомились з цікавими фактами з історії Чемпіонату Європи по футболу, дізналися багато нового про саму гру та мали можливість проявити себе та свої знання про  Євро2012.

пʼятницю, 8 червня 2012 р.

Відкриття літніх таборів на молодшому відділі обласної бібліотеки для дітей

Ура!Канікули!Читальний зал для наймолодших, обласної бібліотеки для дітей, перетворився на веселий майданчик дозвілля.Веселі вікторини, ігри, загадки, смішинки, цікаві новини дитячої літератури, преси- ось що чекало на дітей з гімназії № 23."Літо, книга, діти- будем весело дружити", проголошували діти.Такі зустрічі - це одна з необхідних умов гармонійного становлення дитячої особистості і проведення розумного дозвілля.














Ура! Марія Павленко одержала нагороду!


Премію "Дідусева казка" нашій улюбленій поетесі Марії Григорівні мали вручити в стінах нашої бібліотеки, але 5 червня сильний дощ не дав можливості дітям  з літнього оздоровчого табору "Веселка" при ЗОШ № 12 завітати до нас на зустріч з житомирськими поетами. Тоді ціла делегація від бібліотеки, в якій були як  бібліотекарі, так і самі творці дитячої книги, прибула у школу до своїх читачів. І яка ж то була цікава, тепла і дружня зустріч! Марія Антонівна Пономаренко загадувала нові загадки, Марія Григорівна Павленко читала вірші зі своеї нової збірки "Калинова сопілка".Саме за цю збірку Марія Григорівна одержала премію "Дідусева казка", яку їй вручив Михайло Павлович Пасічник, голова Житомирської обласної спілки письменників України. Так і далі тримати, дорогі наші творці!!!